Vil du have et professionelt malerfirma I Hjørring?

At finde et professionelt malerfirma er ikke altid så enkelt, som det lyder. Der kan både være ventetid på at få opgaven løst, og det kan være svært at vide på forhånd, om en virksomhed bruger fagfolk.

Malerfirma i Hjørring med mange års erfaring

Vi går meget op i at gøre tingene ordentligt her hos Wiehls Malerservice, og det spejler sig i alt lige fra vores rådgivning til det færdige resultat og vores oprydning efter en afsluttet opgave.

Hos os får du altid uddannede fagfolk, der har mange års erfaring med maleropgaver i alle afskygninger.

Du kan derfor trygt overlade opgaven til os, uanset om du skal have løst de mindste spartelopgaver, eller om du skal have malet en hel ejendom.

God kvalitet

Vi udfører arbejde i højeste kvalitet, uanset opgavens størrelse.

Hurtig respons

Vi er altid klar til, at hjælpe og rykke ud til en opgave.

Kontakt os

Har du brug for et uforpligtende tilbud på dit projekt? Kontakt os i dag

Vi tilbyder

Et udpluk af vores opgaver

Vil du gerne se hvad vi har lavet før, eller bare høre, hvad vi som Malerfirma i Hjørring kan tilbyde dig, så tøv ikke med at kontakte os, vi viser gerne referencer frem, eller tager en snak med dig om, hvad vi kan.

Vi løser typisk opgaver som f.eks.: 

  • Maling af hus
  • Maling af sommerhus
  • Opsætning af filt og væv, eller opsætning af tapet
  • Maling af facade

Skal du have malet facade, kan det i mange tilfælde være godt givet ud at starte med en facaderenovering, det kan vi selvfølgelig også hjælpe med. Ligesom vi også kan tilbyde at give trævinduerne i sommerhuset et nyt liv, eller løse andre opgaver der giver et helt nyt udtryk til din bolig.

Ring eller skriv til os, hvis vi skal komme og se din opgave eller lave et tilbud til dig.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 51 36 00 23
eller send en e-mail til brian@wiehl-malerservice.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.