Professionel malermester i Frederikshavn

Leder du efter en professionel malermester i Frederikshavn eller omegn, så er du landet det helt rigtige sted. Hos Wiehl Malerservice bruger vi nemlig kun uddannede fagfolk, så du får det bedst tænkelige resultat.

Vi løser opgaver i alle størrelser

Som professionel malermester i Frederikshavn er der ikke nogen opgaver, vi ikke påtager os. Du kan kontakte os, uanset om det drejer sig om:

  • Maling af hus
  • Maling af sommerhus
  • Spartelopgaver
  • Facaderenovering eller maling af facade 
  • Opsætning af tapet eller opsætning af filt og væv

Vi vægter både kvalitet og kundeservice meget højt, og vi går meget op i vores arbejde som malermester i Frederikshavn. Derfor kan du stole på, at vi udfører et grundigt håndværk, lige fra at spartle huller til at rydde op efter os, inden vi går. 

Vi lægger vægt på at løse alle opgaver til perfektion, uanset om de er store eller små, alle kunder får samme professionelle behandling her hos os.

God kvalitet

Vi udfører arbejde i højeste kvalitet, uanset opgavens størrelse.

Hurtig respons

Vi er altid klar til, at hjælpe og rykke ud til en opgave.

Kontakt os

Har du brug for et uforpligtende tilbud på dit projekt? Kontakt os i dag

Vi tilbyder

Hvad kan en professionel malermester i Frederikshavn?

En malermester kan ofte meget mere end blot at male, og det gælder selvfølgelig også for os. Her får du nemlig ikke bare en farve på væggen.

Vi tilbyder også professionel rådgivning om alt lige fra, hvilken årstid det er bedst at male facade på, til hvilken farve der giver den bedste effekt i køkkenet eller på børneværelset. 

Vi kan også hjælpe dig med at beskytte dit træværk, så det får en meget længere levetid, sætte tapet op, sprøjtemale dine skabslåger så de får nyt liv, og meget mere. 

Har du en ide, du går og tænker over, eller en opgave, du gerne vil have en pris på, så tøv ikke med at kontakte os – vi kommer altid gerne ud og besigtiger opgaven og giver dig herefter en pris, der er yderst konkurrencedygtig.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 51 36 00 23
eller send en e-mail til brian@wiehl-malerservice.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.