Wiehl malerservice - Maler Aalborg

Vil du have en erfaren og professionel maler Aalborg, der lægger vægt på det gode resultat og løsninger med høj faglighed? Så er du landet det helt rigtige sted. Faglighed er nemlig et af nøgleordene, når Wiehl Malerservice løser opgaver som erfaren maler i Aalborg og omegn. 

Vores kunder er i centrum

For at kunne udføre opgaven så du er 100% tilfreds, er der to ting, der er vigtige. 

  1. En god dialog 
  2. En høj faglighed

Derfor lægger vi altid vægt på at lytte til vores kunder, inden vi påbegynder en opgave som maler i Aalborg. Det er nemlig vigtigt, at vi arbejder målrettet på at løse opgaven til lige netop dit behov, og det er uanset om det drejer sig om: 

  • Spartelopgaver
  • Maling af hus
  • Maling af sommerhus
  • Opsætning af filt og væv
  • Opsætning af tapet
  • Maling af facade
  • Facaderenovering

Først når vi er helt sikre på, at vi er enige om opgaven, går vi i gang med at løse den. Her sætter vi altid en uddannet maler på opgaven, så du kan være sikker på et godt resultat. 

God kvalitet

Vi udfører arbejde i højeste kvalitet, uanset opgavens størrelse.

Hurtig respons

Vi er altid klar til, at hjælpe og rykke ud til en opgave.

Kontakt os

Har du brug for et uforpligtende tilbud på dit projekt? Kontakt os i dag

Vi tilbyder

Skal vi også male hos dig?

Uanset om du bor i en stor ejendom, eller en lille 1-værelses lejlighed midt i byen, så kommer vi gerne ud og besigtiger opgaven og giver dig et tilbud. Der er nemlig ingen kunder, der er for store eller for små her hos Wiehl Malerservice, og vi løser alle opgaver ens: nemlig med høj faglig stolthed og med vores kunder i centrum. 

Vil du gerne kende prisen på forhånd, kan du selvfølgelig få et skriftligt tilbud.

Tøv derfor ikke med at kontakte os med både små og store forespørgsler. Vi ser frem til at være din maler i Aalborg og omegn.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 51 36 00 23
eller send en e-mail til brian@wiehl-malerservice.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.