Mangler du en maler i Brønderslev?

Står du og mangler en maler i Brønderslev eller omegn, hvor fagligheden og det gode resultat vægtes meget højt, så læs mere her om, hvad vi kan tilbyde dig. 

Høj faglighed til alle maleropgaver i Brønderslev

Uanset om du skal bruge en maler Brønderslev til de mindste spartelopgaver, eller til en større facaderenovering, så kan du regne med at vi altid stiller med professionelle fagfolk, der kender deres fag og har bred erfaring.

Vi har selvfølgelig en række kerneopgaver, vi tager os af, men ingen opgave er for stor eller for lille til os, da vi har fagligheden i orden. 

Typisk udfører vi opgaver som:

  • Maling af hus
  • Maling af sommerhus
  • Opsætning af filt og væv
  • Opsætning af tapet
  • Maling af façade
  • Facaderenovering

Men vi vil også gerne give dig et tilbud på lige netop den opgave, du skal have løst. Som maler i Brønderslev har vi erfaring med lidt af hvert, og kan f.eks. også tilbyde dig at give træværket i din carport nyt liv, eller skabe indtrykket af et helt nyt køkken, ved blot at sprøjtemale dine skabslåger.

God kvalitet

Vi udfører arbejde i højeste kvalitet, uanset opgavens størrelse.

Hurtig respons

Vi er altid klar til, at hjælpe og rykke ud til en opgave.

Kontakt os

Har du brug for et uforpligtende tilbud på dit projekt? Kontakt os i dag

Vi tilbyder

Professionel rådgivning er en fast del af pakken

Når du bestiller Wiehls malerservice til at løse en maleropgave, kan du altid regne med at få professionel rådgivning om alt lige fra valg af maling til unikke løsningsforslag. 

En god maler i Brønderslev vægter sine kunder højt, både store og små, og vi forlader aldrig en opgave før den er 100% i orden. 

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du ønsker, at vi skal komme ud og besigtige, samt afgive et tilbud på lige netop din opgave, eller blot hjælpe dig med valg af maling til dit næste projekt.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 51 36 00 23
eller send en e-mail til brian@wiehl-malerservice.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.