Find din maler i Frederikshavn her

Står du og mangler en maler til en større eller mindre maleropgave, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi løser gerne både små og store maleropgaver i Frederikshavn og omegn. 

Få et tilbud på din opgave

Når man hyrer en maler i Frederikshavn, kan det være rart at vide på forhånd, hvad det kommer til at koste, inden man sætter gang i opgaven. Derfor tilbyder vi altid at komme ud og besigtige opgaven først og give dig et tilbud derefter.

Her kan du se nogle af de ting, vi tilbyder:

  • Maling af hus
  • Maling af sommerhus
  • Spartelopgaver
  • Facaderenovering eller maling af facade 
  • Opsætning af tapet eller opsætning af filt og væv

Der er dog hverken opgaver, der er for store eller for små til os, så går du med en anden opgave i tankerne, som du skal bruge en maler i Frederikshavn til, så tøv endelig ikke med at kontakte os. 

God kvalitet

Vi udfører arbejde i højeste kvalitet, uanset opgavens størrelse.

Hurtig respons

Vi er altid klar til, at hjælpe og rykke ud til en opgave.

Kontakt os

Har du brug for et uforpligtende tilbud på dit projekt? Kontakt os i dag

Vi tilbyder

Vil du have den bedste maler i Frederikshavn?

En maler er ikke bare en maler. I hvert fald ikke hvis du spørger os, for det at løse en opgave, handler nemlig ikke bare om at give kunderne en farve på væggen.

Det handler også om professionel rådgivning, den rette pris, god kundeservice fra start til slut og meget, meget mere. 

Vi lægger stor vægt på at udføre et ordentligt stykke arbejde, så du får et resultat, du kan være stolt af, og som holder i mange år.

Derfor vil vi også påstå, at hvis du leder efter den bedste maler i Frederikshavn og omegn, så giver vi gerne et bud på at løse lige netop din opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 51 36 00 23
eller send en e-mail til brian@wiehl-malerservice.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.