Maler i Hjørring og omegn

Det kan være svært at vide, hvilken maler man skal vælge, når man leder efter en maler i Hjørring eller omegn. Du behøver dog ikke at lede længere, for vi er nemlig lige her, og vi tilbyder at løse en bred vifte af maleropgaver i Hjørring og omegn: til den rette pris og i den bedste kvalitet. 

Vi maler Hjørring rød…

…blå, grøn, gul, eller lige præcis den farve, du foretrækker. Vi maler nemlig alt lige fra store ejendomme til børneværelser i den lille lejlighed, eller trævinduer i sommerhuset og meget mere.

Nogle af de opgaver vi ofte løser, når vi maler i Hjørring er: 

  • Maling af hus
  • Maling af sommerhus
  • Facaderenovering eller maling af facade 
  • Opsætning af tapet 

Vi kan dog også sagtens hjælpe med opsætning af filt og væv, spartelopgaver, sprøjtemaling af køkkenlåger, træpleje og meget mere.

Uanset hvilken opgave du ønsker at få løst, så er der tre ting, der går igen hos os: kundeservice, kvalitet og rådgivning. Vi vægter nemlig at levere et professionelt stykke arbejde fra start til slut, og dette indebærer alle tre ting.

God kvalitet

Vi udfører arbejde i højeste kvalitet, uanset opgavens størrelse.

Hurtig respons

Vi er altid klar til, at hjælpe og rykke ud til en opgave.

Kontakt os

Har du brug for et uforpligtende tilbud på dit projekt? Kontakt os i dag

Vi tilbyder

Skal vi kigge på din opgave?

Vil du gerne have løst opgaven hurtigt og professionelt, så kommer vi gerne ud, så snart vi kan. 

Vil du gerne kende prisen på forhånd, er det heller ikke et problem. Vi kommer nemlig også gerne ud og besigtiger opgaven og giver dig et skriftligt tilbud på både materialer og arbejdsløn, så der ikke er nogen overraskelser undervejs.

Har du brug for råd og vejledning til at komme helt i mål med din ide, så byder vi gerne ind med mange års erfaring og viden om faget. Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, vi vender hurtigst muligt tilbage.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 51 36 00 23
eller send en e-mail til brian@wiehl-malerservice.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.