Wiehl Malerservice - Dit malerfirma Frederikshavn

Mangler du et malerfirma i Frederikshavn til at male din private bolig, dit sommerhus, renovere facaden eller noget helt andet, så kontakt os – Wiehl malerservice løser alle opgaver i Frederikshavn og omegn.

Derfor skal du vælge os

Valg af tapet og farver, både indendørs og udendørs, betyder meget for dit hjem, og det kan gøre en stor forskel at få rådgivning af professionelle fagfolk.

Her hos Wiehl Malerservice er det præcis, hvad du får, uanset om du skal have hjælp til: 

  • Maling af sommerhus
  • Facaderenovering
  • Opsætning af tapet
  • Spartelopgaver m.m. 

Ingen opgaver er for store eller for små for os, vi løser både maling af hus, opsætning af filt og væv, rådgivning om valg af maling osv. uanset om du bor i en kæmpe ejendom eller en lille lejlighed. Vi går ikke hjem, før du er tilfreds. 

God kvalitet

Vi udfører arbejde i højeste kvalitet, uanset opgavens størrelse.

Hurtig respons

Vi er altid klar til, at hjælpe og rykke ud til en opgave.

Kontakt os

Har du brug for et uforpligtende tilbud på dit projekt? Kontakt os i dag

Vi tilbyder

Hvornår bør du bruge et malerfirma i Frederikshavn?

At male hører måske ikke til en af de sværeste opgaver i hjemmet, men der kan alligevel være mange gode grunde til at kontakte et professionelt malerfirma i Frederikshavn.

Skal du f.eks. have malet din facade, er det både vigtigt, at du maler på den rigtige årstid, og at du vælger den rigtige facade maling. Vi ser ofte, at opgaven med maling af facade er mere omfangsrig end først forventet, hvorfor det kan være en rigtig god ide at få hjælp fra fagfolk, der kan hjælpe med alt fra start til slut.

Ofte er en professionel maler også hurtigere til opgaven, så hvis du gerne vil spare tid og stadig have løst opgaven til perfektion, kan det også betale sig at få hjælp. 

Sidst men ikke mindst, kan en professionel maler også rådgive dig om det bedste farvevalg, som lige netop er det, der kan sætte prikken over i’et i boligens forskellige rum.

Kontakt Wiehl Malerservice og lad os give dig et godt tilbud på opgaven.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 51 36 00 23
eller send en e-mail til brian@wiehl-malerservice.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.