Vælg et erfarent malerfirma i Aalborg

Uanset om du leder efter hjælp til opsætning af tapet, skal have malet din lejlighed, eller vil have et tilbud på maling af dit sommerhus, så er det rart at vide, at opgaven er i gode hænder, og derfor kan det være en fordel at vælge et malerfirma med mange års erfaring. 

Vi udfører alle maleropgaver

Wiehl Malerservice er et malerfirma i Aalborg, der udfører mange forskellige typer af opgaver. Det har givet os en bred erfaring, og alle vores fagfolk er uddannede og dygtige til deres erhverv. 

Når vi bliver kaldt ud på opgaver som malerfirma i Aalborg, drejer det sig om alle typer opgaver, f.eks.: 

  • Spartelopgaver
  • Maling af hus
  • Maling af sommerhus
  • Opsætning af filt og væv, eller opsætning af tapet
  • Maling af facade og facaderenovering

Vi kan dog også tilbyde mange andre ting, og vi anbefaler altid, at du kontakter os for at få en pris på dit tilbud eller rådgivning til dit næste projekt.

God kvalitet

Vi udfører arbejde i højeste kvalitet, uanset opgavens størrelse.

Hurtig respons

Vi er altid klar til, at hjælpe og rykke ud til en opgave.

Kontakt os

Har du brug for et uforpligtende tilbud på dit projekt? Kontakt os i dag

Vi tilbyder

Den rigtige farve kan give nyt liv

Er du træt af dit gamle slidte køkken, eller syntes du at plankeværket i haven er blevet lidt for trist at se på, så vil du måske blive overrasket over, hvad en god omgang maling, valg af den rigtige farve, og et professionelt udført håndværk kan gøre.

At male kan i mange tilfælde være langt billigere end at skulle investere i helt nye køkkenlåger, udskifte træværket m.m,. hvilket er noget vi ofte ser som malerfirma i Aalborg. 

Tøv derfor ikke med at skrive eller ringe til os, hvis du blot vil vide, hvad det koster, have et tilbud, eller blot høre om vi har en god ide til at løse lige netop din opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 51 36 00 23
eller send en e-mail til brian@wiehl-malerservice.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.